Тик Так и Зорка

Петок, 16 Јуни

June 16, 2023 Season 5 Episode 60
Тик Так и Зорка
Петок, 16 Јуни
Show Notes

Во денешното издание на Тик Так и Зорка, ви ја претставивме Ива Позитива, со чија енергија Тик Так ќе се труди да ве засмејува секое утро во следните 2 недели, додека Зорка е во лов на богатството од нејзиниот прадедо на Малдивите. Што е новото романтично, а што манијакално? И кога е вистинското време да се пензионирате? Се што пропуштивте, сумирано во 30 минути.