Тик Так и Зорка

Понеделник, 3 Јули

July 03, 2023 Тик Так и Зорка Season 6 Episode 65
Понеделник, 3 Јули
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Понеделник, 3 Јули
Jul 03, 2023 Season 6 Episode 65
Тик Так и Зорка

Тик Так и Зорка, повторно заедно после паузата од 2 недели каде Зорка замина на летен одмор. Но, планот дома и на одмор не е секогаш ист. Што и се случи на Зорка додека беше таму? И дали песните кои се слушаат ве текот на летото оставаат траг низ нашата меморија? Како би звучел all inclusive хотел во Македонија? Што пропуштивте, преслушајте овде!

Show Notes

Тик Так и Зорка, повторно заедно после паузата од 2 недели каде Зорка замина на летен одмор. Но, планот дома и на одмор не е секогаш ист. Што и се случи на Зорка додека беше таму? И дали песните кои се слушаат ве текот на летото оставаат траг низ нашата меморија? Како би звучел all inclusive хотел во Македонија? Што пропуштивте, преслушајте овде!