Тик Так и Зорка

Среда, 5 јули 2023

July 05, 2023 Тик Так и Зорка
Среда, 5 јули 2023
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Среда, 5 јули 2023
Jul 05, 2023
Тик Так и Зорка

Тик Так и Зорка утрово се прашуваа зошто нема професионален "лизнувач" во белата куќа? Можете ли да ја изиграте играта на пасворди, до каде стаса Тик Так? Новиот тренд на Тик Ток предвидува користење на пивото освен за пиење на плажа и за нешто друго. Дали телефонот ви е на нечујно? Новите светски истражувања покажуваат опасност од оваа опција. Се што пропуштивте, преслушајте овде

Show Notes

Тик Так и Зорка утрово се прашуваа зошто нема професионален "лизнувач" во белата куќа? Можете ли да ја изиграте играта на пасворди, до каде стаса Тик Так? Новиот тренд на Тик Ток предвидува користење на пивото освен за пиење на плажа и за нешто друго. Дали телефонот ви е на нечујно? Новите светски истражувања покажуваат опасност од оваа опција. Се што пропуштивте, преслушајте овде