Тик Так и Зорка

Понеделник, 10 Јули

July 11, 2023 Тик Так и Зорка Season 6 Episode 68
Тик Так и Зорка
Понеделник, 10 Јули
Show Notes

Тик Так и Зорка ова утро ву раскажаа за нивните активности викендот, а особено за ПАТОТ НА РОЛАТОТ и неговиот вкус. Какви инфлуенсери следите и дали би читале прирачник за тоа како да се омажите за богат маж? Тик Так со подобра идеја! Како одморот влијае на нас статистички? Се што пропуштивте денес, преслушајте овде