Тик Так и Зорка

Петок, 14 јули

July 14, 2023 Тик Так и Зорка Season 6 Episode 71
Тик Так и Зорка
Петок, 14 јули
Show Notes

Последното издание на Тик Так и Зорка за оваа сезона. Шоуто ова утро ни го украде преводот на "украсни риби", за кои истражувавме што  се. Каде летуваат вашите должници? И кој е рецептот за безбедно давање пари на заем? Сезоната ја завршивме нерешено со гатанката на сезоната која ќе ве остави подзинати. Се што прпопуштивте, преслушајте овде