Тик Так и Зорка

Понеделник 21 Август

August 21, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 1
Тик Так и Зорка
Понеделник 21 Август
Show Notes

Прва епизода од новата сезона на Тик Так и Зорка. Стартувавме срамежливо, завршивме бесрамно. Ама се смеевме многу! Баравме клучни разлики меѓу португалските и македонските комарци, решававме слушателски проблеми и се изнамуабетивме. Што пропушти утринава, сумирамо во 30 минути.