Тик Так и Зорка

Четврток, 24 Август

August 25, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 4
Четврток, 24 Август
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Четврток, 24 Август
Aug 25, 2023 Season 7 Episode 4
Тик Так и Зорка

Чуден Четврток и теми на кои никогаш не сме ги претставиле нашите ставови. Што ако ве киднапира вонземјанин и зошто го преферираат Париз а го одбегнуваат Скопје? Што би му рекле на бившиот шеф и зошто под туш ви текнува што се би рекле во кавгата предходно? Дали секогаш големите пакувања се поисплатливи? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде

Show Notes

Чуден Четврток и теми на кои никогаш не сме ги претставиле нашите ставови. Што ако ве киднапира вонземјанин и зошто го преферираат Париз а го одбегнуваат Скопје? Што би му рекле на бившиот шеф и зошто под туш ви текнува што се би рекле во кавгата предходно? Дали секогаш големите пакувања се поисплатливи? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде