Тик Так и Зорка

Петок, 25 Август.

August 25, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 5
Петок, 25 Август.
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Петок, 25 Август.
Aug 25, 2023 Season 7 Episode 5
Тик Так и Зорка

Ретро Петок и многу муабет. Каква поврзаност има начинот на којшто киваш со твојата личност? Некој од нас е прваче оваа година, а другиот има приказна за кул бабата што пие пиво на студентски забави. Вонредно, се надмудрувавме со гатанките и ви откривме како еден музеј прославил сребрен медал на фудбалерите пред 15 години. Се што пропуштивте, преслушајте овде

Show Notes

Ретро Петок и многу муабет. Каква поврзаност има начинот на којшто киваш со твојата личност? Некој од нас е прваче оваа година, а другиот има приказна за кул бабата што пие пиво на студентски забави. Вонредно, се надмудрувавме со гатанките и ви откривме како еден музеј прославил сребрен медал на фудбалерите пред 15 години. Се што пропуштивте, преслушајте овде