Тик Так и Зорка

Вторник, 29 Август

August 29, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 6
Тик Так и Зорка
Вторник, 29 Август
Show Notes

Денес премиерно ви ја презентиравме најновата рубрика Ушни Црви. Тик Так купил копито во супермаркет, па бара совет од вас како да го спреми. А од копито за готвење, се префрливме до дефиниција за копито. Што треба да имаш за да бидеш право копито? Се што пропуштивте денес, преслушајте овде