Тик Так и Зорка

Среда, 30 Август

August 30, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 6
Тик Так и Зорка
Среда, 30 Август
Show Notes

Тик Так и Зорка денес со жалост го напуштија верувањето за студентските прашања и уплатницата што ти фали. Која е најслушана македонска песна? Кое им е омилено јадење на нашите познати личности? Што пропуштивте денес, преслушајте овде