Тик Так и Зорка

Петок, 1 Септември

September 01, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 8
Петок, 1 Септември
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Петок, 1 Септември
Sep 01, 2023 Season 7 Episode 8
Тик Так и Зорка

Брзај брзај прваче... или успори денес? Како беше? Ви раскажавме за нашите учителки од прво до четврто одделение, ужинките кои ги сакавме или не баш толку многу и секако ви одговоривме кој месец е месецот на разделбите и разводите, и зошто е тоа така. Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде

Show Notes

Брзај брзај прваче... или успори денес? Како беше? Ви раскажавме за нашите учителки од прво до четврто одделение, ужинките кои ги сакавме или не баш толку многу и секако ви одговоривме кој месец е месецот на разделбите и разводите, и зошто е тоа така. Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде