Тик Так и Зорка

Среда, 20 Септември

September 20, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 12
Тик Так и Зорка
Среда, 20 Септември
Show Notes

На тема реални и нереални стравови и фобии од чудни нешта, денес ви ја отворивме душата и ви откривме од што се плашиме. Дали знаете дека дури 30% од луѓето не знаат да разликуваат лево и десно. Што бара Шакира денес во Кравари. Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде