Тик Так и Зорка

Четврток, 21 Септември 2023

September 21, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 13
Четврток, 21 Септември 2023
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Четврток, 21 Септември 2023
Sep 21, 2023 Season 7 Episode 13
Тик Так и Зорка

Денес ја повториме лекцијата по природа и општество за рамноденицата, и зошто метлите и јајцата стојат исправено баш на тој ден. Авторка од Србија направила многу интересен влез на изложба за која зборува светот. Најавуваме скоро 4 години непрекината дружба со вас и сите планови во таа насока. Што пропуштивте утринава, преслушајте овде.

Show Notes

Денес ја повториме лекцијата по природа и општество за рамноденицата, и зошто метлите и јајцата стојат исправено баш на тој ден. Авторка од Србија направила многу интересен влез на изложба за која зборува светот. Најавуваме скоро 4 години непрекината дружба со вас и сите планови во таа насока. Што пропуштивте утринава, преслушајте овде.