Тик Так и Зорка

Вторник, 26 Септември

September 26, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 15
Тик Так и Зорка
Вторник, 26 Септември
Show Notes

Утрово Тик Так и Зорка ви ја раскажаа теленовелата од Идризово во две епизоди. Како изгледа европската мапа на шегобијци? Со кого Македонија најмногу се шегува, а кој со нас? Се што пропуштивте, преслушајте овде