Тик Так и Зорка

Понеделник, 2 Октомври

October 02, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 16
Тик Так и Зорка
Понеделник, 2 Октомври
Show Notes

Нова недела, нов месец и Тик Так со предизвик за Зорка за прошетка под чадор на првиот есенски дожд. Знаеме ли која е Весна од соседството и зошто е толку важна. Како го трошиме времето во животот - статистиката ќе ве шокира.  Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.