Тик Так и Зорка

Четврток, 5 Октомври

October 05, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 19
Тик Так и Зорка
Четврток, 5 Октомври
Show Notes

Четврток во духот на љубовните португалски песни. Една Марија Жоао ни отвори теми за португалските начини на давање на име на дете и компарација на имињата популарни во 70тите и денес. Каква приказна поврзана со инаетот и банките имаат Тик Так и Зорка? Што пропуштивте утринава, преслушајте овде