Тик Так и Зорка

Понеделник, 9 Октомври

October 09, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 20
Тик Так и Зорка
Понеделник, 9 Октомври
Show Notes

Понеделник со Тик Так и Зорка, значи многу смеење на радио. Сертификати за извонредност и пица ала (името на ресторанот). Кој победи на првиот мис без шминка и што е со тик ток трендовите против хрчење? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде