Тик Так и Зорка

Среда, 18 Октомври

October 19, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 23
Тик Так и Зорка
Среда, 18 Октомври
Show Notes

Тик Так и Зорка денес ви ги открија најлесните начини за учење на нова материја. Истражуваме каде е селото Орле, Град и Вирче и што е заедничко за сите нив?  Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде.