Тик Так и Зорка

Среда, 1 Ноември 2023

November 01, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 25
Тик Так и Зорка
Среда, 1 Ноември 2023
Show Notes

Аудио времеплов и навраќање на моментите од детството преку потсетување на дел од најпопуларните шпици на цртаните, ве прашавме, дали ги паметите? Колку модерната технологијата ни го олеснува или ни го комплицира животот? Се што пропуштивте, сумирано во 30 минути