Тик Так и Зорка

Среда, 8 Ноември

November 08, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 28
Среда, 8 Ноември
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Среда, 8 Ноември
Nov 08, 2023 Season 7 Episode 28
Тик Так и Зорка

Дожливо утро и бомбастична информација за оставката на португалскиот премиер, не наведе да размислуваме во насока дека сме плодно поднебје за академија за политичари. Што сш во арапски хороскоп и како да пресметаш? што е она што ги мотивира вработените да работат подобро на работното место? Се што пропуштивте утринава со Тик Так и Зорка, преслушај го овде. 

Show Notes

Дожливо утро и бомбастична информација за оставката на португалскиот премиер, не наведе да размислуваме во насока дека сме плодно поднебје за академија за политичари. Што сш во арапски хороскоп и како да пресметаш? што е она што ги мотивира вработените да работат подобро на работното место? Се што пропуштивте утринава со Тик Так и Зорка, преслушај го овде.