Тик Так и Зорка

Четврток, 9 Ноември

November 09, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 29
Четврток, 9 Ноември
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Четврток, 9 Ноември
Nov 09, 2023 Season 7 Episode 29
Тик Так и Зорка

Четврток полн со смеење, ама и на тема храна. Што е со популарниот сок и чипс по кој децата лудуваат и колку е безбеден за консумација? Како би изгледало да се вратиме на своите корени и сами да ја ловиме својата храна? Дали човек е посреќен ако е буцкаст или откако ќе ослабе? И како женките жаби ги одбегнуваат упорните мажјаци? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде

Show Notes

Четврток полн со смеење, ама и на тема храна. Што е со популарниот сок и чипс по кој децата лудуваат и колку е безбеден за консумација? Како би изгледало да се вратиме на своите корени и сами да ја ловиме својата храна? Дали човек е посреќен ако е буцкаст или откако ќе ослабе? И како женките жаби ги одбегнуваат упорните мажјаци? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде