Тик Так и Зорка

Четврток, 16 Ноември

November 16, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 32
Четврток, 16 Ноември
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Четврток, 16 Ноември
Nov 16, 2023 Season 7 Episode 32
Тик Так и Зорка

Денес ви откривме кој е зборот на 2023тата година и баш не ни се допадна. Што ако по 16 години развод, партнерите решат дека згрешиле? Која е најновата интернет онлајн измама што се шири низ социјалните мрежи? Се што пропуштивте утрово, будејќи се со Тик Так и Зорка, преслушајте овде

Show Notes

Денес ви откривме кој е зборот на 2023тата година и баш не ни се допадна. Што ако по 16 години развод, партнерите решат дека згрешиле? Која е најновата интернет онлајн измама што се шири низ социјалните мрежи? Се што пропуштивте утрово, будејќи се со Тик Так и Зорка, преслушајте овде