Тик Так и Зорка

Среда, 22 Ноември

November 22, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 34
Тик Так и Зорка
Среда, 22 Ноември
Show Notes

Денешниот #зборнаденот го искористивме низ неколку примери со кои дознавме многу интересни факти. Кога жените се најсреќни? И што кога ќе изгубиш прстен, колку често може да го добиеш назад и тоа директно од Капетан Кук? Дали навистина одредени работи во животот стануваат подобри со годините? Се што пропуштивте денес, во утринската со Тик Так и Зорка, преслушајте овде