Тик Так и Зорка

Четврток, 23 Ноември

November 23, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 35
Тик Так и Зорка
Четврток, 23 Ноември
Show Notes

о утринската дружба со Тик Так и Зорка зборувавме за снежните патеки во Саудиска Арабија и новиот брак на Адел. Ве потсетивме на она што допрва доаѓа, 2те клучни нешта со кои ќе познаете дека доаѓа Божиќ. Како би се викал волкот на Црвенкапа? 5 причини за и уште толку против за спиењето гол. Се што пропуштивте, преслушајте овде