Тик Так и Зорка

Понеделник, 27 Ноември

December 06, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 36
Тик Так и Зорка
Понеделник, 27 Ноември
Show Notes

Нова работна недела и нови муабети рано наутро. Што кога имаш многу пари ама не веруваш ниту на банките, ниту на сопругата? Што кога имаш 5 поени да го создадеш човекот од твоите сништа? И дали би купиле носена облека од некој вам омилен лик? Се што пропуштивте утринава со Тик Так и Зорка, преслушајте овде