Тик Так и Зорка

Среда, 6 Ноември 2023

December 06, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 38
Тик Так и Зорка
Среда, 6 Ноември 2023
Show Notes

Дали среќата со пари се купува или не? И дали среќата различно чини од генерација до генерација? Брилијантниот начин на маркетинг светот како да ни продаде или да ни нагласи дека нешто ни треба. Еден од најинтересните начини како да платиш во  ресторан ни е во комшии. Што пропуштивте утринава со ТикТак и Зорка преслушајте овде