Тик Так и Зорка

Понеделник, 12 Декември

December 13, 2023 Тик Так и Зорка Season 7 Episode 39
Тик Так и Зорка
Понеделник, 12 Декември
Show Notes

Тик Так и Зорка денес ви ги претставија 12 најнесакани луѓе во 2023та. Што ни носи последниот ретрограден Меркур? И што би било кога секој од нас би имал упатство за употреба? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде