Тик Так и Зорка

23 Јануари 2024

January 23, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 2
Тик Так и Зорка
23 Јануари 2024
Show Notes

Денес во утринската со Тик Так и Зорка зборувавме за модернистичкиот начин на справување со вошки. Дали титаниумските заби ќе бидат новата мода и зошто таткото изостанува од најпознатите поговорки? Знаете ли што се е Тет-a-тет? Се што пропуштивте денес преслушајте овде