Тик Так и Зорка

Среда, 24 Јануари

January 24, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 3
Тик Так и Зорка
Среда, 24 Јануари
Show Notes

Тик Так и Зорка денес, ви раскажаа за различните телефонски искуства и сомнежот од љубезност. Дали го знаете рецептот за среќен брак? Зошто секому различно му траат 3 минути? И што заслужува секој наш следач? Се што пропушти утринава, сумирано во 30 минути