Тик Так и Зорка

Четврток, 25 Јануари

January 27, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 5
Тик Так и Зорка
Четврток, 25 Јануари
Show Notes

Тик Так и Зорка ова утро ви ги открија 8те страшни датуми за Февруари и комбинациите на планетите за секој од нив. Што заедничко имаат диетите и политичарите? И што работи Тик Так во Португалија пред и по емисија? Се што пропуштивте ова утро, преслушајте го овде