Тик Так и Зорка

7 Февруари 2024

February 08, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 13
Тик Так и Зорка
7 Февруари 2024
Show Notes

Денес Тик Так и Зорка ве потсетија на патернот што секој дом имаше и како сите родители, баби и дедовци се однесуваа. Дисциплина наречена ПЕРЕЊЕ ТЕПИХ на улица и сите пропратни нешта околу неа. Дали сте ТИМ БАБА РОГА или ТИМ КАРАКОНЏУЛА? Се што пропуштивте ова утро, преслушајте го овде