Тик Так и Зорка

Вторник, 13 Февруари

February 13, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 15
Тик Так и Зорка
Вторник, 13 Февруари
Show Notes

Тик Так денес ви раскажа за сите нешта кој изворно потекнуваат од Македонија, верувале или не. Дали ја знаете приказната за италијанскиот војник Фраеро? На кому што му фали, на Зорка море, а на Тик Так слави. Што пропуштивте утинава, сумирано во 30 минути.