Тик Так и Зорка

Понеделник, 4 Март

March 04, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 18
Тик Так и Зорка
Понеделник, 4 Март
Show Notes

Тик Так и Зорка утрово, ви го открија најиновативниот начин, како може да заработиш пари од добра идеја! Од каде потекнува изразот "кажи драгичка" и кој е најчудниот повик кој 112 го добил во последниов период. Во какви луѓе пораснаа младите кој слушаа метал? Се што пропуштивте утрово, преслушајте овде.