Тик Так и Зорка

Понеделник, 18 Март

March 18, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 26
Понеделник, 18 Март
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Понеделник, 18 Март
Mar 18, 2024 Season 8 Episode 26
Тик Так и Зорка

Ова утро, Зорка се жали дека машината за алишта и се однесува како тинејџер. Тик Так учи да зборува кинески, а Зорка го објасни најчудниот тоалет досега. Колку пати  во текот на денот погледнуваме во телефонот? Што пропуштивте утринава, преслушајте овде

Show Notes

Ова утро, Зорка се жали дека машината за алишта и се однесува како тинејџер. Тик Так учи да зборува кинески, а Зорка го објасни најчудниот тоалет досега. Колку пати  во текот на денот погледнуваме во телефонот? Што пропуштивте утринава, преслушајте овде