Тик Так и Зорка

Понеделник, 18 Март

March 18, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 26
Тик Так и Зорка
Понеделник, 18 Март
Show Notes

Ова утро, Зорка се жали дека машината за алишта и се однесува како тинејџер. Тик Так учи да зборува кинески, а Зорка го објасни најчудниот тоалет досега. Колку пати  во текот на денот погледнуваме во телефонот? Што пропуштивте утринава, преслушајте овде