Тик Так и Зорка

Среда, 17 Април

April 17, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 38
Среда, 17 Април
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Среда, 17 Април
Apr 17, 2024 Season 8 Episode 38
Тик Так и Зорка

Среќна Среда и Тик Так и Зорка и најпопуларните бабини деветини за бременоста. Едно од нај филозофските прашања се постави утринава, дали знаете дека животот е бесплатен, а само луѓето плаќаат за него? Која е историјата на играта "не лути се човече" и најважно како станала толку популарна? Кој ја свртил играта Тетрис? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде

Show Notes

Среќна Среда и Тик Так и Зорка и најпопуларните бабини деветини за бременоста. Едно од нај филозофските прашања се постави утринава, дали знаете дека животот е бесплатен, а само луѓето плаќаат за него? Која е историјата на играта "не лути се човече" и најважно како станала толку популарна? Кој ја свртил играта Тетрис? Се што пропуштивте утринава, преслушајте овде