Тик Так и Зорка

Понеделник, 22 Март

April 22, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 39
Понеделник, 22 Март
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Понеделник, 22 Март
Apr 22, 2024 Season 8 Episode 39
Тик Так и Зорка

Понеделник со тема - работното место. Колку е важно каква облека носите на работа, во однос на продуктивноста? Колку реално афери има во големите фирми? Дали би почнале се од почеток?  Како ќе пресметаш колку години има октоподот? Се што пропуштивте ова утро со Тик Так и Зорка, преслушајте овде

Show Notes

Понеделник со тема - работното место. Колку е важно каква облека носите на работа, во однос на продуктивноста? Колку реално афери има во големите фирми? Дали би почнале се од почеток?  Како ќе пресметаш колку години има октоподот? Се што пропуштивте ова утро со Тик Так и Зорка, преслушајте овде