Тик Так и Зорка

Среда, 25 Април

April 25, 2024 Тик Так и Зорка Season 8 Episode 41
Среда, 25 Април
Тик Так и Зорка
More Info
Тик Так и Зорка
Среда, 25 Април
Apr 25, 2024 Season 8 Episode 41
Тик Так и Зорка

Мал времеплов назад во детството ова утро кај Тик Так и Зорка. Освен што ги преслушавме најубавите детски песнички, се навративме на споменарите и лексиконите, а се потсетивме и како се играа најзабавните игри од детството. Што пропуштивте утринава, преслушајте овде

Show Notes

Мал времеплов назад во детството ова утро кај Тик Так и Зорка. Освен што ги преслушавме најубавите детски песнички, се навративме на споменарите и лексиконите, а се потсетивме и како се играа најзабавните игри од детството. Што пропуштивте утринава, преслушајте овде