Тик Так и Зорка

Среда, 20 Јануари 2021

January 20, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 1
Тик Так и Зорка
Среда, 20 Јануари 2021
Chapters
Тик Так и Зорка
Среда, 20 Јануари 2021
Jan 20, 2021 Season 3 Episode 1
Тик Так и Зорка

Првото шоу во новата година носи два родендена, анализа на корона ситуацијата, мудрости од Предраг и преглед на дејтањето на нашите баби и родители. Се што пропушти утринава, сумирано во 30 минути! 

Show Notes

Првото шоу во новата година носи два родендена, анализа на корона ситуацијата, мудрости од Предраг и преглед на дејтањето на нашите баби и родители. Се што пропушти утринава, сумирано во 30 минути!