Тик Так и Зорка

Вторник, 2 Февруари

February 02, 2021 Тик Так и Зорка
Тик Так и Зорка
Вторник, 2 Февруари
Chapters
Тик Так и Зорка
Вторник, 2 Февруари
Feb 02, 2021
Тик Так и Зорка

Патешествието на Зорка и водич како најбрзо да привлечеш внимание и погледи од околината. Тетка Наде ја откри тајната за совршеност во улога свекрва, а ќе дознаете и како се проценува тутун. Денес бараме супер излетнички места за Скопскиот викенд, а Тик Так ја пренесува сторијата за кривично дело- суви сливи. Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути!

Show Notes

Патешествието на Зорка и водич како најбрзо да привлечеш внимание и погледи од околината. Тетка Наде ја откри тајната за совршеност во улога свекрва, а ќе дознаете и како се проценува тутун. Денес бараме супер излетнички места за Скопскиот викенд, а Тик Так ја пренесува сторијата за кривично дело- суви сливи. Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути!