Тик Так и Зорка

Среда, 3 Фебруари 2021

February 03, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 11
Тик Так и Зорка
Среда, 3 Фебруари 2021
Chapters
Тик Так и Зорка
Среда, 3 Фебруари 2021
Feb 03, 2021 Season 3 Episode 11
Тик Так и Зорка

 Која е дефиницијата за среќен брак? И која е причината за ќелавост? Потресно сведоштво од слушатели на секоја од темите, плус два интересни родендени и пренос во живо од тоа како Зорка се спрема за една потенцијала апокалиспа. Што пропуштивте сумирано во 30 минути!

Show Notes

 Која е дефиницијата за среќен брак? И која е причината за ќелавост? Потресно сведоштво од слушатели на секоја од темите, плус два интересни родендени и пренос во живо од тоа како Зорка се спрема за една потенцијала апокалиспа. Што пропуштивте сумирано во 30 минути!