Тик Так и Зорка

Вторник, 16 Февруари

February 17, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 17
Тик Так и Зорка
Вторник, 16 Февруари
Chapters
Тик Так и Зорка
Вторник, 16 Февруари
Feb 17, 2021 Season 3 Episode 17
Тик Так и Зорка

Денес решаваме 2 мистерии: што е тоа навртка и заблудата околу храната која произведува сексуална енергија. Што е првото нешто што би го направиле Тик Так и Зорка ако утре нема корона? Негативни температури низ Македонија и позитивно расположение на радио.  Се што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Денес решаваме 2 мистерии: што е тоа навртка и заблудата околу храната која произведува сексуална енергија. Што е првото нешто што би го направиле Тик Так и Зорка ако утре нема корона? Негативни температури низ Македонија и позитивно расположение на радио.  Се што пропушти утринава, сумирано во 30 минути.