Тик Так и Зорка

Понеделник, 22 Февруари

February 22, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 17
Тик Так и Зорка
Понеделник, 22 Февруари
Chapters
Тик Так и Зорка
Понеделник, 22 Февруари
Feb 22, 2021 Season 3 Episode 17
Тик Так и Зорка

Зошто се скараа Тик Так и Зорка и зошто го немаше на програма 3 дена? Мистеријата разрешена, секирите закопани. Кој е совршениот подарок за 8ми Март? Што налагаат новите предлог протоколи за свадби? Од родендените издвојуваме Германска хаику поезија. Што пропуштивте утринава, ви сумираме во 30 минути. 

Show Notes

Зошто се скараа Тик Так и Зорка и зошто го немаше на програма 3 дена? Мистеријата разрешена, секирите закопани. Кој е совршениот подарок за 8ми Март? Што налагаат новите предлог протоколи за свадби? Од родендените издвојуваме Германска хаику поезија. Што пропуштивте утринава, ви сумираме во 30 минути.