Тик Так и Зорка

Четврток, 25 Февруари

February 25, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 19
Тик Так и Зорка
Четврток, 25 Февруари
Chapters
Тик Так и Зорка
Четврток, 25 Февруари
Feb 25, 2021 Season 3 Episode 19
Тик Так и Зорка

Четврток полн со смеа, битолцизми полни со разоткривачки детали и навраќање на едни дамнешни спомени од детатвото. . Дознајте кој е најголем прилепчанец? Зорка со сценарио за филм посветен на вакцината, а Тик Так бара ќофтиња од градинка. Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Четврток полн со смеа, битолцизми полни со разоткривачки детали и навраќање на едни дамнешни спомени од детатвото. . Дознајте кој е најголем прилепчанец? Зорка со сценарио за филм посветен на вакцината, а Тик Так бара ќофтиња од градинка. Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.