Тик Так и Зорка

Петок, 26 Февруари

February 26, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 20
Тик Так и Зорка
Петок, 26 Февруари
Chapters
Тик Так и Зорка
Петок, 26 Февруари
Feb 26, 2021 Season 3 Episode 20
Тик Так и Зорка

Каков е животот во Македонија? Што се не штима во хорор филмовите и бајките за деца? Како работи моторната пила? И како воопшто дојдовме до темата моторна пила? Ќе дознаеш ако преслушаш што пропушти утринава сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Каков е животот во Македонија? Што се не штима во хорор филмовите и бајките за деца? Како работи моторната пила? И како воопшто дојдовме до темата моторна пила? Ќе дознаеш ако преслушаш што пропушти утринава сумирано во 30 минути.