Тик Так и Зорка

Четврток, 11 Март

March 11, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 29
Тик Так и Зорка
Четврток, 11 Март
Chapters
Тик Так и Зорка
Четврток, 11 Март
Mar 11, 2021 Season 3 Episode 29
Тик Так и Зорка

Денес се запрашавме зошто нема да се омажите/ожените ако седите на ќош на масата? Зошто повеќе нема реални шоуа со македонска продукција. Зорка има идеа за едно такво кај нас. Баравме машки чевли бр 39 и женаки 44ка. Што пропуштивте утринава сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Денес се запрашавме зошто нема да се омажите/ожените ако седите на ќош на масата? Зошто повеќе нема реални шоуа со македонска продукција. Зорка има идеа за едно такво кај нас. Баравме машки чевли бр 39 и женаки 44ка. Што пропуштивте утринава сумирано во 30 минути.