Тик Так и Зорка

Петок, 12 Март 2021

March 12, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 30
Тик Так и Зорка
Петок, 12 Март 2021
Chapters
Тик Так и Зорка
Петок, 12 Март 2021
Mar 12, 2021 Season 3 Episode 30
Тик Так и Зорка

Која е финтата на супермаркетите, влегуваш за 2 производи, излегуваш со 20? Бараме локација за реклама за пелени и заштитно лице за нови патики што ги дизајнираше Тик Так. Која е сличноста меѓу Аладин и македонскиот политичар? Што пропуштивте утринава сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Која е финтата на супермаркетите, влегуваш за 2 производи, излегуваш со 20? Бараме локација за реклама за пелени и заштитно лице за нови патики што ги дизајнираше Тик Так. Која е сличноста меѓу Аладин и македонскиот политичар? Што пропуштивте утринава сумирано во 30 минути.