Тик Так и Зорка

Четврток, 18 Март

March 18, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 34
Тик Так и Зорка
Четврток, 18 Март
Chapters
Тик Так и Зорка
Четврток, 18 Март
Mar 18, 2021 Season 3 Episode 34
Тик Так и Зорка

Која е формулата за среќен брак и како истата се применува врз семејниот буџет? Која е најдолгата автобуска линија во Скопје? И кој го сруши гинисовиот рекорд за најдолг корен за заб? Зошто Тик Так не е поканет во село Царево на пијанка? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Која е формулата за среќен брак и како истата се применува врз семејниот буџет? Која е најдолгата автобуска линија во Скопје? И кој го сруши гинисовиот рекорд за најдолг корен за заб? Зошто Тик Так не е поканет во село Царево на пијанка? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.