Тик Так и Зорка

Петок, 16 Април

April 16, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 54
Тик Так и Зорка
Петок, 16 Април
Chapters
Тик Так и Зорка
Петок, 16 Април
Apr 16, 2021 Season 3 Episode 54
Тик Так и Зорка

Што содржи просечна балканска (македонска) куќа? На тема слава и сервиси за јадење, дали се сеќавате на Славаските протоколи? Дали купувањето златник за новороденчиња може да се замени со купување на криптовалути? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

Show Notes

Што содржи просечна балканска (македонска) куќа? На тема слава и сервиси за јадење, дали се сеќавате на Славаските протоколи? Дали купувањето златник за новороденчиња може да се замени со купување на криптовалути? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.