Тик Так и Зорка

Вторник, 25 Мај

May 25, 2021 Тик Так и Зорка Season 3 Episode 75
Тик Так и Зорка
Вторник, 25 Мај
Show Notes

ТикТак и Зорка денес со многу теми и многу телефонски јавувања ! Колку чини приватна градинка, а колку затвореник месечно? Кое е вистинското време за склучување брак и фали жените гледаат спорт? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути